För oss på M.S Form & Interiör är personlig integritet viktigt. Syftet med vår integritetspolicy är att berätta hur vi behandlar dina personuppgifter samt vad vi använder dem till. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Denna integritetspolicy beskriver vilka personuppgifter vi samlar in, hur vi använder denna information, hur denna information kan delas och vilka val och rättigheter du har beträffande denna information.

Denna integritetspolicy gäller från och med 1 november 2019.

 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi samlar in personuppgifter du lämnar in till oss då du använder msform.se som plattform. Vi behandlar personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra förpliktelser mot dig samt kunna utföra den efterfrågade eller köpta tjänsten korrekt.

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och telefonnummer)
  • Köpinformation (t.ex. vilken vara som har beställts eller om varan ska levereras till en annan adress)
  • Uppgifter som du registrerade självmant och frivilligt uppger
  • Innehåll som du själv publicerar, s.k. användargenererat innehåll så som Instagram-bilder
  • Betalningshistorik
  • Betalningsinformation

När du använder dig av kontaktformuläret på vår plattform msform.se samlar vi in personuppgifter du ger oss, såsom ditt namn samt e-postadress. Vi samlar in de personuppgifter och innehåll du skickar in via mailadressen info@msform.se eller direkt via formuläret på hemsidan. När du kommunicerar med oss via vår plattform, telefon eller e-post lagrar vi en kopia av din kommunikation.

Jag använder mig enbart av dina personuppgifter för att komma i kontakt med dig. Jag lämnar inte från mig dina personuppgifter till någon annan.

Surfar du runt på webbplatsen utan att lämna några personuppgifter så sparas endast din IP-adress.

Har vi ett avtalat samarbete så kommer jag också behöva samla in faktureringsuppgifter från dig/ditt företag. Dessa uppgifter består av ditt namn, din adress, din mailadress och eventuellt ditt organisationsnummer.

Enligt bokföringslagen behöver jag spara fakturan i 7 år.

Dina rättigheter

  • Rätt till detta innebär att du får tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig.
  • Rätt till rättelse. Detta innebär att du kan begära att dina personuppgifter skall rättas i de fall uppgifterna är felaktiga.
  • Rätt till radering. Detta innebär att du har rätt att begära radering av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Tänk dock på att vi kan ha rätt att neka din begäran ifall det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att radera vissa personuppgifter.

Har du frågor eller vill rätta  till felaktiga personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via mail info@msform.