Jag är en inredningskonsult som hjälper dig med inredning i Umeå. Allt för att du ska kunna ha en trevligare miljö i din vardag. Är det dags att göra om inredningen hemma eller på jobbet? Då har du kommit rätt. Jag utför inredningskonsultationer och inredningsuppdrag för privatpersoner och företag i Umeå.

Fortsätt läsa så är ni ett steg närmare en trevligare miljö.

Välj färger på din inredning

Att ha rätt färger i inredningen spelar stor roll för vilken känsla personerna som kommer in i rummet får. Ska det vara en lugn och rofylld miljö använder man vissa färger och är man ute efter att ge ett professionellt intryck passar andra färger. Ska ni inreda ert företag är en bra idé att få med företagets färger för att få en igenkänningsfaktor hos besökare och medarbetare. Hemnet.se ha ett bra blogginlägg om färgsättning i hemmet.

Materialval inredning

Olika material har olika egenskaper och det är bra att tänka till vad som är lämpligt för just er inredning. Likväl som färger ger olika material en viss typ av intryck och det gäller därför att anpassa rätt material till rätt miljö.

Praktisk inredning och funktion

Stolar, fåtöljer bänkar skrivbord och soffor kommer i alla former och utseenden. Det är viktig att tänka till vilka funktioner som krävs av inredningen. Ligger fokus på form och utseende eller funktion och bekvämlighet?

Homestyling och inredning Umeå

Innan försäljning är det även populärt att utföra homestyling för att visa bostadens fulla potential. Homestyling inför försäljning gör även att slutpriset på bostaden blir högre. Kolla in tjänsten homestyling inför försäljning som jag utför.

Ta hjälp av en inredningskonsult i Umeå

Jag erbjuder tjänster där jag hjälper till med att välja rätt när det kommer till färg, form, funktion och material på eran nya inredning. Både företag och privatpersoner är välkomna att höra av sig för att få mer information, ni kommer inte att ångra det.

Kontakta mig för att få en kostnadsfri offert för inredning Umeå.