Ska du sälja din bostad i Skellefteå? M.S Form & Interiör hjälper dig att lyfta fram och presentera det bästa i bostaden inför fotografering och visning. Jag plockar bort överflödiga detaljer för att ge bostaden ett lugnt och städat intryck, allt för att uppnå en hemtrevlig och inbjudande känsla. Sedan tillsätts viss interiör efter behov där jag eftersträvar en neutral känsla så att intressenter kan skapa sin egen uppfattning när de ser bostaden.

På vår första konsultation går vi igenom bostaden tillsammans och skapar en överblick av era tankar, önskemål och behov. Sedan skräddarsyr vi en plan där vårt fokus riktar in sig på att ta fram bostadens fulla potential och skapa ett så bra första intryck som möjligt för kommande spekulanter.

Homestyling är ett bra sätt att få ut mesta möjliga av sitt livs kanske största affär. Professionellt stylade bostäder ger generellt fler intressenter och kan ge en ökning på hela 5–15 procent på bostadens slutpris.

Jag utför homestyling i Skellefteå, Luleå, Piteå och Umeå. Kontakta mig för mer information.

Homestyling liten

Jag utgår från bostadens befintliga möbler och kompletterar med inredningsdetaljer, textiler, mattor, växter, belysning, tavlor och bäddning.

Homestyling mellan

Jag utgår från bostadens befintliga möbler. Detta kompletteras sedan med mindre möbler samt med inredningsdetaljer, textiler, mattor, växter, belysning, tavlor, bäddning och snittblommor inför fotografering samt första visningstillfället.

(Hyra av möbler ingår i priset på de två ordinarie visningarna)  

Homestyling stor

Jag utgår från en tom bostad som stylas från grunden med möbler från M.S Form & Interiör samt inredningsdetaljer, textiler, mattor, växter, belysning, tavlor, bäddning samt snittblommor inför fotografering av bostaden.

(Hyra av möbler ingår i priset på de två ordinarie visningarna)

Kom ihåg! Kostnaden för homestaging är avdragsgill och kan tas upp under ”utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K5/K6.