Tjänster

Inredningskonsultation

På en inredningskonsultation kommer jag hem till er bostad och tillsammans går vi igenom bostadens rum där jag delger mina tankar, förslag och inredningstips. Vi tittar på färgskalor, ljussättning, färgsättning, och möblering som sammansatt tar fram hemmets fulla potential. Jag arbetar sedan fram ett förslag på inredning och eventuella möbler samt en guide på placering. Förslagen åtgärdar ni sedan själva.

Homestyling inför försäljning

Ska du sälja din bostad? M.S Form & Interiör hjälper dig att lyfta fram och presentera det bästa i bostaden inför fotografering och visning. Jag plockar bort överflödiga detaljer för att ge bostaden ett lugnt och städat intryck, allt för att uppnå en hemtrevlig och inbjudande känsla. Sedan tillsätts viss interiör efter behov där jag eftersträvar en neutral känsla så att intressenter kan skapa sin egen uppfattning när de ser bostaden.

Inredning företag

M.S Form & Interiör utför alla typer av styling och inredningsuppdrag för er och ert företag. Om ni är i behov av rådgivning och utförande så finns jag med er under hela projektet. Vi går igenom iden med fokus på materialval, färgskalor, form och funktion. Allt för att representera ert varumärke på bästa möjliga sätt. Jag lyssnar in tankar och önskemål tillsammans med er på plats och där efter arbetas en offert fram och skickas till er.

Butik & Eventstyling

M.S Form & Interiör utför alla typer av styling uppdrag och dekorationsformer inför event, nyöppning/rekonstruktion av butikslokaler eller monter. Vi går tillsammans igenom uppdraget på plats och där efter arbetas en offert fram och skickas till er.